new deck · bonus room addition · landscaping

This residential renovation features a newly renovated second story deck and enclosed entertaining area addition which Cobb Hill tied into the existing basement. The nearly 1100 sq/ft renovation features beautiful custom woodwork, coffered ceilings, Madera hardwood-look tile, custom bead board, and new LED recessed lighting throughout. The deck was rebuilt using durable Azek decking, and accented by a custom Fypon railing system. 

This grand addition is highlighted by custom french doors, and windows lining the full wall leading to the backyard of the home.

Project Manager Tim Drew
Project Supervisor Glen Woodard
Photos Michael Browning                                                                                                                                                                                                                         Architect Christopher Williams & Peter Bolton