5 BED · 6 BATH · WHOLE HOUSE RENOVATION · 5900 SQFT

Cobb Hill has completed a large ranch style home with a walk out basement on a hill with nice views in Epsom NH.  The main floor has 2231 square feet and the basement has another 1072 square feet of finished space.  The attached two car garage is at floor level providing for easy wheel chair access.

This very energy efficient in-house design uses the Zip System® wall sheathing with an additional 2” of spray foam applied.  The “U shape” kitchen features all custom cabinetry with granite counter tops, under cabinet lighting and a two piece crown molding detail on the upper cabinets.  The great room, with its wall of windows, is entered from the front entry foyer through a pair of double sliding pocket doors.  A gas fireplace is centered between the two large windows.  A three season room that shares the views also provides access to a covered porch with a hip roof and a stairway to the lower ground level.

Project Manager Pete Johnson